ushqim
Logo
Ulliri i Zotit Anubis
Ullinj me erëza jeshile kajene
çmim
4,00 €
Logo
Frijat franc
çmim
4,50 €
Logo
Patate me erëza
çmim
5,00 €
Logo
Kroketa patate
çmim
4,50 €
Logo
Kofshë pule
çmim
5,00 €
Logo
Ullinj askoli
çmim
4,50 €
Logo
Shirita pule
çmim
6,00 €
Logo
Jalapeños pikante
çmim
6,00 €
Logo
Lulet e kungujve
Lule të skuqura kungull i njomë
çmim
6,00 €
Logo
Shkop mocarela
çmim
6,00 €
Logo
Krahe pule
çmim
6,00 €
Logo
Unaza qepësh
çmim
5,50 €
Logo
Kamember crunchy
çmim
5,50 €
Logo
Tris
(patate të skuqura, ullinj Ascoli, copa pule)
çmim
7,00 €
Logo
Kuadris
(patate të skuqura, ullinj Ascoli, kroketa patate, nuggets)
çmim
8,00 €
Logo
Pentadris
(patate të skuqura, ullinj Ascoli, kroketa me patate, copa pule, camembert crispy)
çmim
9,00 €
Logo
Pjata e Mbretërve
Patate të skuqura, nuggets, kroketa, ullinj Ascoli, karkaleca me salcë rozë, proshutë e papërpu...
çmim
14,00 €
Logo
Salcat:
Salcë rozë, Majonezë, Ketchup, Salcë pikante Faraon, Mustardë, Salcë Egjipti, Salcë BBQ, Salc...
çmim
1,00 €
Logo
Pjatë vegane
(Hamburger vegjetal, perime të pjekura në skarë, sallatë e përzier me fara, patate me erëza, s...
çmim
14,00 €
Logo
Mish viçi i prerë në feta me patate të skuqura dhe sallatë të përzier
çmim
19,00 €
Logo
Hamburger me patate të skuqura
çmim
8,00 €
Logo
Pulë të prerë në feta me patate të skuqura dhe sallatë të përzier
çmim
14,00 €
Logo
Frankfurters me patate të skuqura
çmim
8,00 €
Logo
Kotele pule me patate te skuqura
çmim
10,00 €
Logo
Klubi origjinal:
Proshutë, vezë, domate të prera në feta, marule, djathë, salcë rozë
çmim
12,00 €
Logo
Klubi i Kopshtit
Brie, djathë, kunguj të njomë, speca, patëllxhanë, domate të prera në feta, salcë rozë
çmim
12,00 €
Logo
Klubi i Masterit
Djathë, proshutë e gatuar, domate në feta, speca, salcë pikante faraoni
çmim
12,00 €
Logo
Klubi i Faraonit
Djathë, porchetta, marule, vezë, salcë rozë
çmim
12,00 €
Logo
Klubi Yammu
Karkaleca, salmon i tymosur, kunguj të pjekur në skarë, marule, mocarela, majonezë
çmim
13,00 €
Logo
Klubi i pulave
Djathë, pulë e pjekur në skarë, proshutë, sallatë, salcë rozë
çmim
13,00 €
Logo
Klubi SanDaniele
Stracciatella, proshutë e papërpunuar, marule, domate në feta, salcë rozë
çmim
13,00 €
Logo
Klubi Vegan
Perime të pjekura në skarë, sallatë, feta perimesh, salcë vegane
çmim
11,00 €
Logo
ChiliClub
Proshutë, kunguj të njomë, scamorza të tymosur, salcë djegëse e nxehtë, salcë pikante Egjipt...
çmim
11,00 €
Logo
PaninaroClub
Djathë, porcheta, speca, patëllxhanë, sallatë, majonezë
çmim
12,00 €
Logo
Shërbehet me patate të skuqura
Logo
Hamburger
Mish viçi, marule, qepë, domate, patatina
çmim
10,00 €
Logo
Burger i kuq
(hamburger dopio viçi, sallam pikant, straçino, jalapenos, qepë e karamelizuar, sallatë, salcë ...
çmim
12,50 €
Logo
Burger Toscanino
Chianina Big Burger, çedar, raketë, domate, patate me erëza
çmim
14,00 €
Logo
Burger i verdhë
Bukë me shafran të Indisë dhe fara lulekuqe, burger pule, djathë, proshutë, qepë të karameliz...
çmim
12,50 €
Logo
ShredBurger
Mish viçi, straciatella, rrathë qepë, salcë guacamole, patate të skuqura
çmim
12,00 €
Logo
BlackBurger
Bukë e zezë, mish viçi, spec, Asiago, qepë e karamelizuar, lule kunguj të skuqur, patate të sk...
çmim
13,00 €
Logo
FumèBurger
Mish viçi, qepë krokante, djathë scamorza i tymosur, speck, salcë BBQ, patate të skuqura
çmim
13,00 €
Logo
JalaBurger
Mish viçi, jalapeños pikante, proshutë, djathë, guacamole, patate të skuqura
çmim
12,00 €
Logo
Chicchirichì Burger
Pulë, proshutë dopio, qepë e karamelizuar, camembert krokante, marule, salcë speciale, patate t�...
çmim
12,00 €
Logo
VeganBurger
Burger perimesh, perime të pjekura në skarë, domate, qepë, feta perimesh, salcë vegane, patate ...
çmim
11,00 €
Logo
Burger djathi
Mish viçi, marule, domate, djathë, salcë rozë, patate të skuqura
çmim
12,00 €
Logo
BaconBurger
Mish viçi, qepë, djathë, proshutë, salcë BBQ, patate të skuqura
çmim
12,50 €
Logo
Tradicionale
(mocarela, proshutë e papërpunuar)
çmim
10,00 €
Logo
Orus
(Mozzarella, raketë, pikë)
çmim
9,50 €
Logo
Ra
(Mocarela, domate, marule, proshutë e papërpunuar)
çmim
10,00 €
Logo
Cesaro
(Mocarela, kërpudha porcini, proshutë e papërpunuar)
çmim
12,50 €
Logo
Tuthankamon
(Mocarela, raketë, karkaleca, salcë rozë)
çmim
11,00 €
Logo
Italiane
(Mozzarella, profesionistë të papërpunuar, Courgettes, brie)
çmim
12,00 €
Logo
Romagna
(Proshuto, raketë, djathë i butë)
çmim
10,00 €
Logo
Pjatë vegjetariane
Mocarela, taleggio, perime të pjekura në skarë, domate të thata
çmim
9,00 €
Logo
Vegan Piada
Djathë vegan, perime të pjekura në skarë, domate të thata, qepë të karamelizuar
çmim
9,00 €
Logo
Tuareg
(Djathë, grimca, kërpudha, salcë rozë)
çmim
6,50 €
Logo
Ramses
(Kërpudha, porcheta, patëllxhan, djathë)
çmim
8,00 €
Logo
Mami
(Skamorza e tymosur, proshutë, domate në feta, mocarela, salcë egjiptiane)
çmim
7,50 €
Logo
Sarkofag
(Proshutë, vezë, djathë, qepë)
çmim
8,00 €
Logo
Kleopatra
(Mocarela, proshutë e papërpunuar)
çmim
7,00 €
Logo
Osiris
(Proshutë e papërpunuar, marule, domate të prera në feta, emmental, salcë rozë)
çmim
9,50 €
Logo
Milanezët
(koteletë pule, sallatë, domate në feta)
çmim
10,00 €
Logo
Tirolese
(Brie, speck, raketë, djathë)
çmim
8,00 €
Logo
Hot dog
çmim
7,00 €
Logo
E zakonshme
(Proshutë, djathë, salcë rozë)
çmim
6,00 €
Logo
I ngjashëm
(Porcheta, djathë, salcë rozë)
çmim
6,00 €
Logo
Maxegno
(Proshutë e gatuar, speca, djathë, salcë pikante e shpendëve gini)
çmim
6,50 €
Logo
Bolzaniko
(Loksë, kërpudha, djathë, salcë rozë)
çmim
7,50 €
Logo
Natyrore
(Mocarela, patëllxhanë, kunguj të njomë, speca, domate qershi, salcë vegane)
çmim
6,50 €
Logo
Dapicarse
(Bukë me drithëra, sallam pikant, djathë, angjinare, proshutë, kërpudha, salcë pikante Faraone...
çmim
8,00 €
Logo
Piramida
(Domate qershi, hudhra, vaj)
çmim
5,50 €
Logo
Memfisi
(mocarela domate)
çmim
7,00 €
Logo
Vegjetarian
(Mocarela, perime të pjekura në skarë)
çmim
7,50 €
Logo
E ndaluar
(Domate, mocarela, sallam, mish derri, sallam pikant)
çmim
11,00 €
Logo
Me porcini
(Domate, mocarela, kërpudha porcini)
çmim
9,50 €
Logo
Nefertiti
(Domate, mocarela, raketë, parmixhano, domate qershi)
çmim
9,00 €
Logo
Suxhuk Capriccio
(Bukë e thekur, Würstel, domate, mocarela, proshutë e gatuar, kërpudha)
çmim
9,00 €
Logo
Crouton
(Tost, domate, mocarela, proshutë, kërpudha)
çmim
10,00 €
Logo
Crouton vegjetarian
(Tost, speca, patëllxhanë, kunguj të njomë, brie, domate, mocarela)
çmim
10,00 €
Logo
Koktej karkaleca
(Sallatë, bishta karkaleci, salcë rozë)
çmim
10,00 €
Logo
Shkretëtirë
(Sallatë, raketë, misër, karrota, domate, tranguj, speca, ton, vezë)
çmim
14,00 €
Logo
Pjatë Perandorake
(Kingull i njomë me uthull balsamike, raketë, karkaleca, emmental, crocc camembert, brusketa me hu...
çmim
15,00 €
Logo
Zgjedhja midis PICES SQUARE, PIZZA IN PALA ose PIADIPIZZA
Logo
Daisy
(mocarela domate)
çmim
8,00 €
Logo
Sahara
(Domate, mocarela, açuge, kaperi)
çmim
9,00 €
Logo
GorgoSpeck
(Domate, mocarela, speck, gorgonzola)
çmim
11,00 €
Logo
Diavola
(Domate, mocarela, sallam pikant)
çmim
9,00 €
Logo
Sfinks
(Mozzarella, djathë, brie, emmental, gorgonzola)
çmim
11,00 €
Logo
Pranverë
(Domate, mocarela, domate qershi, raketë, parmixhan)
çmim
10,00 €
Logo
Patapizza
(Domate, mocarela, patate të skuqura)
çmim
10,00 €
Logo
Ortolana
(Domate, mocarela, patëllxhanë, speca, kunguj të njomë
çmim
11,00 €
Logo
Beduin
(Domate, mocarela, ton, qepë)
çmim
11,00 €
Logo
Tirolese
(Domate, mocarela, sallam, spec)
çmim
11,00 €
Logo
Capricciosa
(Domate, mocarela, proshutë, kërpudha, angjinare)
çmim
10,00 €
Logo
Garibaldina
(Pom, mozz, prosc, kërpudha, angjinare, sallam, açuge, kaperi, ullinj të zi)
çmim
12,50 €
Logo
Inglesina
(Domate, mocarela, proshutë e papërpunuar)
çmim
12,00 €
Logo
Kobra
(Domate, mocarela, brie, speck)
çmim
12,00 €
Logo
Hipotenuza
(mocarela, kërpudha porcini, proshutë e papërpunuar)
çmim
12,50 €
Logo
Për çdo shtesë çmimi do të rritet nga 0,50 € në 3,00 € në varësi të cilësisë së produktit të shtuar
Logo
Tiramisu
çmim
5,00 €
Logo
Tortë me çokollatë me zemër të errët
çmim
5,00 €
Logo
Qumështor
(Luleshtrydhe, manaferra, karamel, çokollatë)
çmim
5,00 €
Logo
Millefeuille me krem
çmim
5,00 €
Logo
Tortë me oriz të fryrë
Oriz i fryrë krokant me krem Mascarpone
çmim
5,00 €
Logo
Kupa Snickers
(akullore fior di latte, akullore me çokollatë, nutella, kikirikë, krem pana)
çmim
8,00 €
Logo
Salami ÇokollatË
çmim
5,00 €
Logo
Tartufi i bardhë, Tartufi i zi
çmim
4,00 €
Kafe Affogato
6,00 €
Liker Affogato
7,00 €
pije
Logo
PËrfshira
çmim
1,00 €
Logo
Gingerino, Crodino
çmim
3,50 €
Logo
Spritz all'Aperol - al Campari - Të përziera
çmim
4,00 €
Logo
Pije me pjepër
Pa alkool me pjepër, medalje ari në panairin e ushqimit dhe verës 1995 në Padova
çmim
5,00 €
Logo
Spritz blu
çmim
4,00 €
Logo
American
çmim
7,00 €
Logo
Negroni, Negroni Gabim
çmim
8,00 €
Logo
Martini bianco
çmim
4,00 €
Logo
Kafe espresso
çmim
1,50 €
Logo
Kafeja e Mbretërve
Espresso, liker portokalli, krem pana
çmim
5,00 €
Logo
Kafe irlande
çmim
7,00 €
Logo
Kafe e tundur
çmim
3,50 €
Logo
Espresso elbi
çmim
1,50 €
Logo
Çajrat e bimëve
(Kërkoni kartën tonë të çajit bimor)
çmim
3,50 €
Logo
Kafe pa kafeinë
çmim
1,50 €
Logo
Kapuçin
çmim
2,50 €
Logo
Kafe me alkool
Nga
2,50 €
Te
5,00 €
Logo
Çaj, kamomil
çmim
3,50 €
Logo
Ujë i gazuar / i qetë
Burimi i ujit Lauretana lartësia 1000m me mbetje fikse 14 mg/l
750 ml
3,00 €
Logo
Koks
në rubinet
Të vogla 300 ml
3,50 €
Mesatare 500 ml
5,00 €
Logo
Chinotto, Coca Cola, Coca Zero, Oransoda, 7Up, The Peach, The Limone
330 ml
3,50 €
Logo
Schweppes Tonica, Schweppes Limon, Cedrata Tassoni
Bot 200 ml
3,50 €
Logo
Pije energjike Red Bull
Mundet
4,50 €
Logo
Augustiner Edelstoff
(Bjonde, 5,6% Alc)
0,50 l
5,50 €
Logo
Beck's
(Bjonde, 5,0% Alc)
0,33 l
5,00 €
Logo
Beck-u nuk është alkoolik
(Bjonde, maksimumi 0,3% Alc)
0,33 l
5,00 €
Logo
Crown
(Bjonde, 4,6% Alc)
0,33 l
5,00 €
Logo
Weizen Franziskaner
(Weissbier, 5% Alc)
0,50 l
5,50 €
Logo
Guinness
Stout, 4,2% Alc, Irlandë
330 ml
5,50 €
Logo
Tennent's Super
0,33l
5,50 €
Logo
Spaten Lager
(Bjonde, 5,2% Alc, Gjermani)
I vogël
4,00 €
Mesatare
5,50 €
Logo
HB helles
Bjonde, 5.3% Alc., Gjermani
I vogël
4,00 €
Mesatare
5,50 €
Logo
Kwak
(E kuqe qelibar, malt i dyfishtë, 8% Alc, Belgjikë)
0,33 l
6,50 €
Logo
Leffe rouge
(Dubbel, 6,6% Alc, Belgjikë)
0,33l
6,50 €
Logo
IPA patë
IPA, 5.9% Alc, SHBA
I vogël
4,50 €
Mesatare
6,00 €
Logo
Hoegaarden
(Blanche, 4,9% Alc, Belgjikë)
I vogël
4,50 €
Mesatare
6,00 €
Logo
Verëra në shishe
(Kërkoni listën e verërave)
Logo
Prosecco, Brachetto, Moscato, Sangue di Giuda, Marzemino e ëmbël
çmim
18,00 €
Logo
Verë në gotë
Nga
3,00 €
Te
5,00 €
Logo
Përzierje frutash
çmim
6,00 €
Logo
I sigurt në plazh
çmim
6,00 €
Logo
Lëng ananasi, portokalli, dardhe, pjeshke
çmim
3,50 €
Logo
Lëng portokalli
I vogël
4,00 €
Mesatare
5,00 €
Logo
Fior di Latte, Çokollatë, Pjeshkë, Fruta pasioni
çmim
5,50 €
Logo
Millennium, Piña Colada, Gin Tonic, Gin Limon, Rum & Cola, Kaçavidë, Fruta të gjata
çmim
8,00 €
Logo
Lule Pjeshke, Exotico, Laguna Blu, Pije Faraon, Çaj i akullt i Long Island, Seks në plazh
çmim
8,00 €
Logo
Përqafim, Tequila Sunrise, Fragol-akull
çmim
8,00 €
Logo
Havana 3 Cola
çmim
8,00 €
Logo
Havana 7 Cola
çmim
9,00 €
Logo
Kosmopolit
çmim
8,00 €
Logo
Pjepër
Medalje ari në Panairin e Padovës 1995 Aperitivi më i mirë joalkoolik
çmim
5,00 €
Logo
Pamperitas
(Rum Pampero dhe dardhë)
çmim
6,00 €
Logo
Manhattan, Stinger, White Lady, Gozhdë e ndryshkur, Ruse e zezë, Gin Fizz
çmim
8,00 €
Logo
Caipiriñha, Caipirosca, Strawberry Caipirosca, Mojito, Alexander, Margarita, B 52, Daiquiri
çmim
8,00 €
Logo
Vodka të ftohta të bëra në Faraone
Pjepër jeshil, limon, pjeshkë, luleshtrydhe, jamball, nenexhik, ananas, manaferra, mollë jeshile,...
40 ml
4,00 €
Logo
Acqua del Nilo, Gianduia, Rosolio me trëndafil dhe manushaqe, Grappa me boronica, Grappa me kamomil, Moscatella
çmim
4,00 €
Logo
Ujë Brenta, Cioccoloco, Nocino, Fra Mariano, Tamisamaro, Karamel i Kripur, KokoRum
çmim
4,00 €
Logo
Liker dhe Amari
Nga
3,50 €
Te
6,00 €
Logo
Grappe
Nga
4,00 €
Te
6,00 €