храна
Logo
Маслинка на богот Анубис
Зачинети кајенски зелени маслинки
Цена
4,00 €
Logo
помфрит
Цена
4,50 €
Logo
Зачинети компири
Цена
5,00 €
Logo
Крокети од компири
Цена
4,50 €
Logo
Пилешки грутки
Цена
4,50 €
Logo
Асколан маслинки
Цена
4,50 €
Logo
Ленти пилешко
Цена
5,50 €
Logo
Зачинета Халапењос
Цена
5,50 €
Logo
Цвеќиња од тиквички
Пржени цветови од тиквички
Цена
6,00 €
Logo
Стап од моцарела
Цена
5,50 €
Logo
Пилешки крилца
Цена
5,50 €
Logo
Кромид прстени
Цена
5,50 €
Logo
Крцкав Камембер
Цена
5,50 €
Logo
Трис
(Пржени компири, маслинки Асколи, пилешки грутки)
Цена
7,00 €
Logo
Квадрис
(Пржени компири, маслинки Асколи, крокети од компири, г...
Цена
8,00 €
Logo
Пентадрис
(Пржени компири, маслинки Асколи, крокети од компири, п...
Цена
9,00 €
Logo
Плоча на кралевите
Чипс, грутки, крокети, маслинки Асколи, ракчиња во розо...
Цена
13,00 €
Logo
Сосови:
Розов сос, мајонез, кечап, зачинет сос од фараон, сенф, е...
Цена
1,00 €
Logo
Веганско јадење
(Веџи плескавица, зеленчук на скара, мешана салата со с...
Цена
13,00 €
Logo
Послужавник со филета и мешани сирења
придружени со џемови и мед
Цена
15,00 €
Logo
Исечено говедско месо со помфрит
се служи со мешана салата
Цена
19,00 €
Logo
Мешана скара
Колбас, хамбургер, пилешки гради и вурстел со помфрит
Цена
18,00 €
Logo
Хамбургер со пржени компири
Цена
10,00 €
Logo
Исечено пилешко со помфрит
Цена
14,00 €
Logo
Вурстел со пржени компири
Цена
10,00 €
Logo
Пилешки котлет со пржени компири
Цена
10,00 €
Logo
послужено со помфрит
Logo
Оригинален клуб:
Сланина, јајца, исечен домат, зелена салата, сирење, роз...
Цена
11,00 €
Logo
Градинарски клуб
Бри, сирење, тиквички, пиперки, модри патлиџани, сечкан...
Цена
11,00 €
Logo
Магистерски клуб
Сирење, варена шунка, исечкан домат, пиперки, зачинет с...
Цена
11,00 €
Logo
Клуб на фараонот
Сирење, порчета, зелена салата, јајца, розов сос, чипс
Цена
11,00 €
Logo
Јаму клуб
Ракчиња, чаден лосос, тиквички на скара, зелена салата, ...
Цена
12,00 €
Logo
Клуб за пилешко
Сирење, пилешко на скара, сланина, салата, розов сос, чи...
Цена
11,00 €
Logo
Клубот СанДаниеле
Страчиатела, сурова шунка, зелена салата, исечен домат,...
Цена
12,00 €
Logo
Вегански клуб
Зеленчук на скара, салата, парчиња зеленчук, вегански с...
Цена
11,00 €
Logo
ChiliClub
Сланина, тиквички, чадено сирење скаморца, лут чили сос...
Цена
11,00 €
Logo
ПанинароКлуб
Сирење, порчета, пиперки, модри патлиџани, салата, мајо...
Цена
11,00 €
Logo
Клубот Мортадела
Страчиатела, песто од ф'стаци, ракета, мортадела, чип...
Цена
11,00 €
Logo
послужено со помфрит
Logo
Хамбургер
Говедско месо, зелена салата, кромид, домат, чипс
Цена
9,50 €
Logo
ШредБургер
Говедско месо, страчиатела, прстени од кромид, сос од г...
Цена
11,50 €
Logo
Блек Бургер
Црн леб, говедско месо, дамка, Азијаго, карамелизиран к...
Цена
12,00 €
Logo
FumèBurger
Говедско месо, крцкав кромид, чадено сирење скаморца, д...
Цена
11,50 €
Logo
ЏалаБургер
Говедско месо, зачинети халапењо, сланина, сирење, гвак...
Цена
11,50 €
Logo
Чичиричи Бургер
Пилешко, двојна сланина, карамелизиран кромид, крцкав ...
Цена
11,00 €
Logo
Веган Бургер
Плескавица од зеленчук, зеленчук на скара, домат, кроми...
Цена
10,50 €
Logo
Чизбургер
Говедско месо, зелена салата, домат, сирење, розов сос, ...
Цена
11,00 €
Logo
БејконБургер
Говедско месо, кромид, сирење, сланина, BBQ сос, чипс
Цена
10,50 €
Logo
Кару
Говедско, ндуја, горгонзола, кромид, пиперки, рукета
Цена
12,00 €
Logo
Традиционален
(Моцарела, сурова шунка)
Цена
8,00 €
Logo
етрурски
(пијадипица со моцарела, сос од домати, зачинета салама...
Цена
8,00 €
Logo
Орус
(Моцарела, ракета, дамка)
Цена
8,50 €
Logo
Ра
(Моцарела, домат, зелена салата, сурова шунка)
Цена
9,00 €
Logo
Сезаро
(Моцарела, габи од свинско месо, сурова шунка)
Цена
9,50 €
Logo
Тутанкамон
(Моцарела, ракета, ракчиња, розов сос)
Цена
9,00 €
Logo
италијански
(Моцарела, сурова професија, тиквички, бри)
Цена
9,00 €
Logo
Пијаданостра
(Горгонзола, варена шунка, печурки од порцини)
Цена
9,00 €
Logo
Ромања
(Сурова шунка, ракета, сквакерон)
Цена
9,00 €
Logo
Вегетаријанска чинија
Моцарела, сирење талегџо, зеленчук на скара, суви домат...
Цена
9,00 €
Logo
Веганска Пијада
Веганско сирење, зеленчук на скара, суви домати, караме...
Цена
9,50 €
Logo
Пијада Мортаца
Моцарела, талегјо сирење, печурки, крем од тартуфи, мор...
Цена
9,00 €
Logo
Туарег
(Сирење, дамка, печурки, розов сос)
Цена
6,50 €
Logo
Рамзес
(печурки, порчета, модар патлиџан, сирење)
Цена
6,50 €
Logo
Мумијата
(Пушена скаморца, сланина, исечен домат, моцарела, егип...
Цена
6,50 €
Logo
Саркофаг
(сланина, јајца, сирење, кромид)
Цена
7,00 €
Logo
Клеопатра
(Моцарела, сурова шунка)
Цена
7,00 €
Logo
Озирис
(Сурова шунка, зелена салата, исечкан домат, ементал, ро...
Цена
8,50 €
Logo
Миланезите
(пилешки котлети, салата, исечкан домат)
Цена
10,00 €
Logo
ТИРОЛСКИ
(Бри, дамка, ракета, сирење)
Цена
7,00 €
Logo
Виршла
Цена
6,00 €
Logo
Болоњано
Бри, тиквички на скара, мортадела
Цена
7,00 €
Logo
Вообичаено
(варена шунка, сирење, розов сос)
Цена
5,50 €
Logo
Слично
(Порчета, сирење, розов сос)
Цена
5,50 €
Logo
Максигно
(варена шунка, пиперки, сирење, зачинет сос од бисерки)
Цена
6,00 €
Logo
Болзанико
(Прачка, печурки, сирење, розов сос)
Цена
6,50 €
Logo
Природно
(Моцарела, модри патлиџани, тиквички, пиперки, чери дом...
Цена
6,50 €
Logo
Дапикарсе
(Леб од житарки, зачинета салама, сирење, артишок, шунка...
Цена
7,00 €
Logo
Пирамида
(Цреша домати, лук, масло)
Цена
5,50 €
Logo
Мемфис
(моцарела од домати)
Цена
6,50 €
Logo
Вегетаријанец
(Моцарела, зеленчук на скара)
Цена
7,50 €
Logo
Забрането
(Домат, моцарела, колбас, свинско месо, зачинета салама)
Цена
8,00 €
Logo
Со порцини
(Домат, моцарела, габи од свинско месо)
Цена
8,00 €
Logo
Нефертити
(Домат, моцарела, ракета, пармезан, чери домати)
Цена
8,00 €
Logo
Коктел од ракчиња
(Салата, опашки од ракчиња, розов сос)
Цена
10,00 €
Logo
Пустина
(Салата, рукета, пченка, моркови, домат, краставици, пип...
Цена
14,00 €
Logo
Бразилец
Салата, рукета, моркови, пченка, чери домати, ементал, п...
Цена
15,00 €
Logo
Царска плоча
(Тиквички со балсамико оцет, ракета, ракчиња, ементал, к...
Цена
15,00 €
Logo
Ортомаре
(Ракчиња, страчиатела, артишок во масло, крокети од ком...
Цена
15,00 €
Logo
избор помеѓу Pizza Quadra, Pizza in Pala или Pizzasfoglia
Logo
маргаритка
(моцарела од домати)
Цена
8,00 €
Logo
Сахара
(Домат, моцарела, аншоа, каперси)
Цена
9,00 €
Logo
ГоргоСпек
(Домат, моцарела, дамка, горгонзола)
Цена
11,00 €
Logo
ѓаволот
(Домат, моцарела, зачинета салама)
Цена
9,00 €
Logo
Сфингата
(Моцарела, сирење, бри, ементал, горгонзола)
Цена
9,50 €
Logo
Пролет
(Домат, моцарела, чери домати, рукета, пармезан)
Цена
10,50 €
Logo
Патапица
(Домат, моцарела, помфрит)
Цена
10,00 €
Logo
Ортолана
(Домат, моцарела, модри патлиџани, пиперки, тиквички
Цена
10,00 €
Logo
Бедуин
(Домат, моцарела, туна, кромид)
Цена
10,50 €
Logo
ТИРОЛСКИ
(Домат, моцарела, колбас, прачка)
Цена
10,50 €
Logo
каприциозен
(Домат, моцарела, шунка, печурки, артишок)
Цена
10,50 €
Logo
Гарибалдина
(Пом, моз, проск, печурки, артишок, салама, аншоа, каперс...
Цена
11,00 €
Logo
Инглесина
(Домат, моцарела, сурова шунка)
Цена
11,00 €
Logo
Кобра
(Домат, моцарела, бри, прачка)
Цена
11,00 €
Logo
Хипотенуза
(Моцарела, габи од свинско месо, сурова шунка)
Цена
12,00 €
Logo
За секој додаток цената ќе се зголемува од 0,50 до 3,00 евра во зависност од квалитетот на додадениот производ
Logo
тирамису
Цена
5,00 €
Logo
Чоколадна торта со темно срце
Цена
5,00 €
Logo
Чизкејк
(Јагода, Бобинки, Карамела, Чоколадо, Банана)
Цена
5,00 €
Logo
Милфеј со крем
Цена
5,00 €
Logo
Надуена оризова торта
Крцкав надуен ориз со крем маскарпоне
Цена
5,00 €
Logo
Куп на Сникерс
(сладолед фиор ди лате, сладолед од чоколадо, нутела, ки...
Цена
8,00 €
Logo
Слатка салама
Цена
5,00 €
Logo
Eis чоколадо, Eis кафе
Цена
6,00 €
Logo
Штрајкови со лимон
(Само во сезона)
лимон
5,00 €
со крем
6,00 €
со сладолед
6,00 €
пијалоци
Logo
ПОКРИЕНИ
Цена
1,00 €
Logo
Џинџерино, Кродино
Цена
3,50 €
Logo
Spritz all'Aperol - al Campari - Мешано
Цена
4,00 €
Logo
Пијалок од диња
Безалкохолен со диња, златен медал на саемот за храна и...
Цена
5,00 €
Logo
Сприц сино
Цена
4,00 €
Logo
Американец
Цена
5,00 €
Logo
Негрони, Негрони Погрешно
Цена
6,00 €
Logo
Мартини Бело / Црвено
Цена
4,00 €
Logo
Еспресо
Цена
1,50 €
Logo
Кафе на кралевите
Еспресо, ликер од портокал, шлаг
Цена
5,00 €
Logo
Ирско кафе
Цена
7,00 €
Logo
Протресено кафе
Цена
3,50 €
Logo
Еспресо од јачмен
Цена
1,50 €
Logo
Билкарски чаеви
(Побарајте ја нашата картичка за билен чај)
Цена
3,50 €
Logo
Кафе без кофеин
Цена
1,50 €
Logo
Капучино
Цена
2,50 €
Logo
Кафе со алкохол
од
2,50 €
до
5,00 €
Logo
Чај, камилица
Цена
3,50 €
Logo
Газирана / мирна вода
Извор на вода Лауретана надморска височина 1000m со фикс...
750 мл
3,00 €
Logo
Кока Кола
на чешма
мали 300 мл
3,50 €
средно 500 мл
5,00 €
Logo
Chinotto, Coca Cola, Coca Zero, Fanta, Sprite, The Pesca, The Limone
лименка \ Шише 330мл
4,00 €
Logo
Schweppes Tonica, Schweppes Lemon, Cedrata Tassoni
Бот 200 мл
3,50 €
Logo
Ред Бул енергетски пијалок
може
4,50 €
Logo
Аугустинер Еделстоф
(русокоса, 5,6% Alc)
0,50 л
5,50 €
Logo
На Бек
(русокоса, 5,0% алк)
0,33 l
5,00 €
Logo
Бек е безалкохоличар
(русокоса, максимум 0,3% Alc)
0,33 l
5,00 €
Logo
Круна
(русокоса, 4,6% Alc)
0,33 l
5,00 €
Logo
Чимај Блу
(Trapist Red, 9% Alc)
0,33 l
5,50 €
Logo
Гинис
Витко, 4,2% Алк, Ирска
330 мл
5,50 €
Logo
Супер на tennent
Цена
5,50 €
Logo
Спетен Лагер
(русокоса, 5,2% Alc, Германија)
мали
4,00 €
просек
5,50 €
Logo
HB helles
Русокоса, 5,3% Алк., Германија
мали
4,00 €
просек
5,50 €
Logo
Квак
(Килибарно црвено, двоен слад, 8% Alc, Белгија)
0,33 l
6,50 €
Logo
Леф Руж
(Дабел, 6,6% Алк, Белгија)
0,33л
6,50 €
Logo
Гуска ИПА
ИПА, 5,9% Alc, САД
мали
4,50 €
просек
6,00 €
Logo
Хогагард
(Бланш, 4,9% Алк, Белгија)
мали
4,50 €
просек
6,00 €
Logo
Флаширани вина
(Побарајте листа на вино)
Logo
Prosecco, Brachetto, Moscato, Sangue di Giuda, слатко Marzemino
Цена
18,00 €
Logo
Вино на чаша
од
3,00 €
до
5,00 €
Logo
Мешавина од овошје
Цена
6,00 €
Logo
Безбедно на плажа
Цена
6,00 €
Logo
Сок од ананас, портокал, круша, праска
Цена
3,50 €
Logo
сок од портокал
мали
4,00 €
просек
5,00 €
Logo
Fior di Latte, чоколадо, праска, манго, страстно овошје
Цена
5,50 €
Logo
Милениум, Piña Colada, џин тоник, џин лимон, рум и кола, шрафцигер, долги плодови
Цена
8,00 €
Logo
Праска цвет, егзотико, сина лагуна, пијалок Фараон, ладен чај од Лонг Ајленд, Секс на плажа
Цена
8,00 €
Logo
Гушкање, текила изгрејсонце, Фрагол-мраз
Цена
8,00 €
Logo
Хавана 3 Кола
Цена
8,00 €
Logo
Хавана 7 Кола
Цена
9,00 €
Logo
Бензин, Космополитен
Цена
8,00 €
Logo
диња
Златен медал на саемот во Падова 1995 година Најдобар бе...
Цена
5,00 €
Logo
Памперитас
(Рум Памперо и круша)
Цена
6,00 €
Logo
Менхетен, Стингер, Белата дама, Рѓосана нокти, црн Русин, Џин Физ
Цена
8,00 €
Logo
Каипириња, Каипироска, Каипироска од јагода, Мохито, Александар, Маргарита, Б 52, Кокодринк, Даикири
Цена
8,00 €